Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Μάνος Δασκαλάκης

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Μάνος Δασκαλάκης Facebook Twitter
0

Στην Αθήνα φέρεται να μεταβαίνει ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορούμενης για το θάνατο της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος συνοδεύεται από τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα, βρίσκεται καθ'οδόν προς Αθήνα, όπου αναμένεται να παραλάβει τη δικογραφία της υπόθεσης. 

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως, από τη στιγμή σύλληψης της συζύγου του για το θάνατο της κόρης τους. 

Υπενθυμίζεται πως η 33χρονη εξακολουθεί να κρατείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μέχρι και την απολογία της, την ερχόμενη Δευτέρα, στην 18η ανακρίτρια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM