Θάνατος Μίκη Θεοδωράκη: Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του, Μαργαρίτας - «Με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια»

Θάνατος Μίκη Θεοδωράκη: Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του, Μαργαρίτας - «Με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια» Facebook Twitter
Η πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη για τον θάνατο του πατέρα της - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Την πρώτη δημόσια τοποθέτησή της μετά το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, έκανε η κόρη του, Μαργαρίτα

«Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια. Μου ρουφούν το αίμα. Όμως η καρδιά μου είναι γεμάτη από το αίμα του πατέρα μου! Τι να καταφέρουν;», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο Facebook. 


Αναφερόμενη στις συναυλίες σε Κομοτηνή και Φιλίππους, ευχαρίστησε τους εκεί πολίτες: «Στη συναυλία χορεύω ζεϊμπέκικο και κοιτώ μέσα στη ψυχή του πατέρα μου».
 

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο ταφής του μεγάλου μας συνθέτη ο οποίος είχε εκφράσει, ως τελευταία του επιθυμία, να ταφεί στον Γαλατά Χανίων, μαζί με τους γονείς και τον αδελφό του.

Διάταξη με την οποία απαγορεύει οποιαδήποτε ενέργεια για τον ενταφιασμό του Μίκη Θεοδωράκη εξέδωσε την Παρασκευή το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεργάτης του μουσικοσυνθέτη επικαλούμενος την τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος για τον τόπο της ταφής του.

Το δικαστήριο εξέδωσε την απαγόρευση, η οποία έχει ισχύ έως την Δευτέρα, όποτε και θα συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του συνεργάτη του Μίκη Θεοδωράκη.

«Θα σεβαστούμε την επιθυμία του με σιωπή και σεβασμό. Αυτό λένε και όλοι οι υπόλοιποι. Μας αρκεί ο πόνος που έχουμε…», έγραψε χθες σε ανάρτηση στο Facebook ο γιος του, Γιώργος Θεοδωράκης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ