Τελεσίγραφο των αγροτών στην κυβέρνηση: «Η Ελλάδα θα κοπεί στα δύο»

Τελεσίγραφο των αγροτών στην κυβέρνηση: «Η Ελλάδα θα κοπεί στα δύο» Facebook Twitter
2

«Τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση έδωσαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας αλλιώς η «Ελλάδα θα κοπεί στα δύο».

Διορία μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση προκειμένου να ορίσει ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών, απειλώντας με νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. 

Στην γενική συνέλευση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής αποφασίστηκε πως αν μέχρι τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχει οριστεί το ραντεβού, τότε θα υπάρξει νέα κινητοποίηση με παρόμοιο στόχο με αυτόν του Σαββάτου όταν και απέκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη και «κόπηκε» η Ελλάδα στα δύο.

Το νέο ραντεβού των αγροτών της Νίκαιας έχει οριστεί για την Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον κόμβο του Πλατύκαμπου ενώ οι αγρότες δεν αποκλείουν να προχωρήσουν σε κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους.

Το πρωί της Δευτέρας αγρότες των Σερρών θα προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό της εφορίας της πόλης.

Σε αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Ναυπλίου – Μυκηνών στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου προχώρησαν την Κυριακή το μεσημέρι, αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Αργολίδας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM