Τεχνικός σύμβουλος 24χρονης: «Καθυστέρησαν 18 ώρες για το δείγμα – Ίσως χάθηκαν στοιχεία»

Τεχνικός σύμβουλος 24χρονης: «Καθυστέρησαν 18 ώρες για το δείγμα – Ίσως χάθηκαν στοιχεία» Facebook Twitter
0

Λάθη στον χρόνο λήψης και τη διαχείριση των δειγμάτων για την τοξικολογική εξέταση καταλογίζει ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης η οποία καταγγέλλει ότι βιάστηκε σε πάρτι που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. 

Μετά τις διαρροές από τον κύκλο του κατηγορουμένου περί αρνητικών εξετάσεων της 24χρονης, ο τεχνικός σύμβουλος που ορίστηκε από την πλευρά της κοπέλας, , Δημήτρης Γαλεντέρης, δήλωσε στο τοπικό ThessToday.gr ότι υπήρξαν απώλειες ως προς τα στοιχεία των ούρων καθώς το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου και η δειγματοληψία έγινε το βράδυ της Κυριακή. 

Η παράδοση στην ανακρίτρια έγινε το πρωί της Δευτέρας ενώ τα ούρα φυλάχθηκαν στο ψυγείο του αστυνομικού τμήματος του Λευκού Πύργου.

Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη σε αυτές τις 18 ώρες υπάρχει η πιθανότητα να χάθηκαν τα στοιχεία που θα αποδείκνυαν την ύπαρξη ναρκωτικών ουσιών ή του «χαπιού του βιασμού». 

«Πήραν το δείγμα μετά από 18 ώρες. Ουσιαστικά δεν θα έβγαινε θετικό το χάπι του βιασμού μετά από τόσες ώρες, αυτό ισχύει. Υπήρξαν σαφώς απώλειες στη διαχείριση των δειγμάτων», δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος, λέγοντας ότι ενδεχομένως να ζητηθεί επανεξέταση των αποτελεσμάτων.

«Ο ορισμός του βιασμού δεν χρειάζεται να εμπεριέχει ναρκωτικές ουσίες, ακόμη και με αλκοόλ μπορεί να συμβεί. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ναρκωτικά».

Με πληροφορίες από Thesstoday.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM