Συζητάμε για το “Έργο: Αθήνα 2020”

Συζητάμε για το “Έργο: Αθήνα 2020” Facebook Twitter
0

Τα τελευταία χρόνια, ο δήμος Αθηναίων, έχει αναπτύξει διαδικασίες διαβούλευσης και συμμετοχικού σχεδιασμού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη «Ο διάλογος και η αμφίδρομη επικοινωνία αποδεδειγμένα είναι φορείς καλών αποτελεσμάτων και λειτουργικών ιδεών για ζητήματα της πόλης και της καθημερινότητας μας».

Τώρα, ο δήμος Αθηναίων, θέτει σε διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης το "Έργο: Αθήνα 2020". Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο αναπτυξιακό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να αναδείξει την Αθήνα σε ελκυστικό προορισμό για τους κατοίκους, τους επισκέπτες, τους επιχειρηματίες αλλά και επενδυτές.

Ο διάλογος και η αμφίδρομη επικοινωνία αποδεδειγμένα είναι φορείς καλών αποτελεσμάτων και λειτουργικών ιδεών για ζητήματα της πόλης και της καθημερινότητας μας

Η διαδικασία  της διαβούλευσης ξεκίνησε στις 29 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Μαρτίου. Πολίτες και ομάδες πολιτών, φορείς και οργανισμοί, αλλά και όλοι όσοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη διαδικασία συμβάλλοντας σε ένα μεγάλο έργο, από όλους και για όλους τους Αθηναίους.

Μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε κι εσείς μέρος στη διαβούλευση εδώ: www.developathens.gr/athina2020.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ