Αρναούτογλου: «Συνθήκες προχωρημένου καλοκαιριού» το Σαββατοκύριακο - Έρχεται ζέστη και υγρασία

«Συνθήκες προχωρημένου καλοκαιριού» το Σαββατοκύριακο - Έρχεται ζέστη και υγρασία Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ eurokinissi
0

Το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Σεπτεμβρίου, αναμένονται υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες δημιουργώντας «συνθήκες καλοκαιριού», σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Μάλιστα, η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές πιθανόν να αγγίξει ακόμα και τους 37 βαθμούς Κελσίου. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά τις επόμενες μέρες και κυρίως από τη Δευτέρα, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει εντελώς «καθώς αναμένεται να χειμωνιάσει απότομα».

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνει ότι ο καιρός εξακολουθεί να είναι ζεστός τις επόμενες μέρες τονίζοντας μάλιστα πως το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν συνθήκες προχωρημένου καλοκαιριού με πρόσκαιρα αρκετή ζέστη, με αυξημένη υγρασία αλλά και μεταφορά αφρικάνικης σκόνης.

«Προς το καλοκαίρι εξακολουθεί να κοιτάζει ο καιρός με πρόσκαιρη έξαρση μάλιστα της ζέστης το ερχόμενο Σαβ/κύριακο 18-19 του Σεπτέμβρη, όπου η θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τοπικά και τους 33 βαθμούς Κελσίου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM