Συνελήφθησαν «παρκαδόροι» και υπεύθυνοι κέντρων διασκέδασης σε Κολωνάκι και Ψυχικό

Συνελήφθησαν «παρκαδόροι» και υπεύθυνοι κέντρων διασκέδασης σε Κολωνάκι και Ψυχικό Facebook Twitter
2

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων, παρκαδόρων και υπεύθυνων νυχτερινών κέντρων,  που έπαιρναν χρήματα για να παρκάρουν οχήματα σε δημόσιους χώρους, όπως πεζοδρόμια προχώρησε αργά το βράδυ η αστυνομία στο Ν. Ψυχικό και στο Κολωνάκι. Από τους συλληφθέντες οι τρείς εργάζονταν ως υπεύθυνοι στα καταστήματα και οι πέντε ως παρκαδόροι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, « οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια και λοιπούς δημόσιους χώρους».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM