Συνεχίζονται οι παραβιάσεις στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά

Συνεχίζονται οι παραβιάσεις στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά Facebook Twitter
0

Σε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τουρκικές οι προκλήσεις στο Αιγαίο, λίγες ημέρες πριν από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία.


Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, σήμερα πραγματοποιήθηκαν νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά τα οποία εισήλθαν στο FIR Αθηνών.

Συγκεκριμένα, δύο ζευγάρια τουρκικών F-16, εκ των οποίων τα δυο ήταν οπλισμένα, παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο, ωστόσο αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.

Η περιοχή από την οποία εισήλθαν ήταν τόσο το Βορειοανατολικό Αιγαίο όσο και το Νοτιοανατολικό. Εκτός από τα πολεμικά μαχητικά που εισήλθαν παράνομα στον εναέριο χώρο, παραβιάσεις πραγματοποίησε και ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου τύπου CN-235.

Τα μαχητικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΘΗΤΗΣ

Ελλάδα / Σέρρες: Τι υποστηρίζει η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία - Η καταγγελία που αποκάλυψε την υπόθεση

Η καθηγήτρια είναι και διευθύντρια του Γυμνασίου στις Σέρρες - Κι άλλες καταγγελίες για «προβληματική συμπεριφορά» της συγκεκριμένης εκπαιδευτικού
THE LIFO TEAM