Συναυλία για τα Τέμπη: Η συγκινητική στιγμή που πατέρας θύματος ερμήνευσε τραγούδι της κόρης του

Δυστύχημα στα Τέμπη: Συγκίνησε ο πατέρας της Φραντζέσκας- Ερμήνευσε δικό της τραγούδι Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Μια συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. 

Ο Δημήτρης Μπέζας, πατέρας της Φραντζέσκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη τραγούδησε το τραγούδι της κόρης του «Three years later», στο οποίο 20χρονη είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική, προκαλώντας συγκίνηση στο πλήθος. 

Ο Δημήτρης Μπέζας κοίταξε τον ουρανό και σχημάτισε μια καρδιά για την κόρη του, ενώ το πλήθος κόσμου που βρισκόταν στη συναυλία στον χώρο του Μύλο ξέσπασε σε χειροκροτήματα. 

«Απόψε δεν είναι μια βραδιά για πολλά λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται. Είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» είπε ο ίδιος συγκινημένος.

Στη συναυλία πήραν μέρος οι Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas και G. Paul Band, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη».


 


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ