Συναγερμός για τον «δράκο» του Αμαρουσίου

Συναγερμός για τον «δράκο» του Αμαρουσίου Facebook Twitter
0

Συναγερμός στην αστυνομία μετά τις καταγγελίες για δύο κρούσματα απόπειρας βιασμού γυναικών σε περιοχή του Αμαρουσίου, σε υπόγεια διάβαση, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα περιστατικά συνέβησαν σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Οι δύο γυναίκες κατέθεσαν ότι ο επίδοξος βιαστής τις ακολούθησε και τους επιτέθηκε μόλις μπήκαν στην υπόγεια διάβαση, θωπεύοντας τες και προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις.

Όταν οι γυναίκες άρχισαν να καλούν σε βοήθεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γυναίκες αν και σοκαρισμένες έδωσαν μία πρώτη περιγραφή του δράστη στις Αρχές,.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ

Ελλάδα / Έδεσσα: Στην Ιταλία μεταφέρθηκε το ζευγάρι που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια και υπέστη ηπατική ανεπάρκεια

Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων σε συνεργασία με το σύστημα αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ οργάνωσαν «μέσα σε λίγες ώρες, την επείγουσα μεταφορά τους»
LIFO NEWSROOM