Συναγερμός για εξαφάνιση 31χρονης στο Κερατσίνι - Η ζωή της ίσως διατρέχει κίνδυνο

Συναγερμός για εξαφάνιση 31χρονης στο Κερατσίνι - Η ζωή της ίσως διατρέχει κίνδυνο Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μίας 31χρονης από το Κερατσίνι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης. 

«Στις 12/05/2020 και ώρα 02:00 π.μ., εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κερατσινίου, η Μαρίνα Στεπανιούκ, 31 ετών», αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού». 

«Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίνας Στεπανιούκ σήμερα, 12/05/2020, απογευματινές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο», υπογραμμίζει η ανακοίνωση. 

Η Μαρίνα Στεπανιούκ έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα με κουκούλα, μπλε παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ