Συμπλοκές επιβατών-ΠΑΜΕ στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Συμπλοκές επιβατών-ΠΑΜΕ στο λιμάνι της Μυτιλήνης Facebook Twitter
3

Ένταση επικράτησε χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Μυτιλήνης μεταξύ απεργών του ΠΑΜΕ και επιβατών του πλοίου ''Blue Star Patmos''. Διαδηλωτές του ΠΑΜΕ κατέλαβαν τον καταπέλτη του πλοίου, προσπαθώντας να ματαιώσουν τον απόπλου του πλοίου αφού η ΠΝΟ, είχε κηρύξει για χθες 24ωρη απεργία.

 

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, όταν κάποιοι επιβάτες επιχείρησαν να παρακάμψουν την αλυσίδα του ΠΑΜΕ, ήρθαν στα χέρια με μέλη του και πριν ξεφύγει η κατάσταση παρενέβη το Λιμενικό. Επεισόδια απειλήθηκαν όμως και λίγο αργότερα και τελικά οι απεργοί του ΠΑΜΕ αποχώρησαν, αφήνοντας το πλοίο να αποπλεύσει για Πειραιά στις 20.30 το βράδυ.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΑΔΕ παγίδευσε γνωστό τράπερ: Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω ΜΚΟ

Ελλάδα / Η ΑΑΔΕ παγίδευσε γνωστό τράπερ: Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω ΜΚΟ

Ο τράπερ είχε συστήσει αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στην οποία η δισκογραφική του εταιρεία είχε πιστώσει το σύνολο των δικαιωμάτων του καλλιτέχνη, ύψους άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
απορια: πάντα αποκαλλείτε τους κομμουνιστές φασίστες.αναρωτιέμαι γιατί ποτέ δεν αποκαλλείτε τους φασίστες κομμουνιστές;;;υγ.γιατί τα μαθηματικά έχουν παντού εφαρμογή!