Συγκέντρωση μεταλλωρύχων έξω από το υπ. Περιβάλλοντος-Κλειστή η Μεσογείων

Συγκέντρωση μεταλλωρύχων έξω από το υπ. Περιβάλλοντος-Κλειστή η Μεσογείων Facebook Twitter
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
1

Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας από τη Χαλκιδική έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος κι ενέργειας.

Οι μεταλλωρύχοι διεκδικούν τη γρήγορη επίλυση των εκκρεμοτήτων σχετικά με την έκδοση των απαραίτητων αδειών για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να έχουν «αντικείμενο εργασίας».

 

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την κυβέρνηση και την εταιρεία για να έχουμε δουλειά εμείς. Οι τρεις άδειες που δόθηκαν για την Ολυμπιάδα δεν αρκούν για να προχωρήσει το έργο, είναι ενιαίο» είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στις στοές των μεταλλείων, Χρήστος Ζαφειρούδας.

Οι εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται έξω από το υπουργείο από τις 7 το πρωί. Σε λίγη ώρα αναμένεται να συναντηθεί αντιπροσωπεία των μεταλλωρύχων με εκπροσώπους του Υπουργείου ενώ στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τη Βουλή.

 Αυτή την ώρα είναι κλειστή η λεωφόρος μεσογείων και στα δύο ρεύματα, στο ύψος της Κατεχάκη.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM