Στον Ευαγγελισμό τραυματισμένος ο Λουκάς Παπαδήμος - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Στον Ευαγγελισμό τραυματισμένος ο Λουκάς Παπαδήμος - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο Facebook Twitter
Φωτογραφία από efsyn.gr
0

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος εξετάζεται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και δεν έχει εισαχθεί στο χειρουργείο όπως μετέδωσε το ΑΠΕ/ ΜΠΕ νωρίτερα.

Ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρός ενώ ελαφρότερα είναι τα τραύματα του οδηγού και ενός ακόμη συνοδού.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδήμου και των τραυματιών. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος και ο οδηγός του Ι.Χ. στο επέβαινε, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η έκρηξη έγινε, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει ενώ υπήρχε και συνοδευτικό αυτοκίνητο.

Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή. Για την έκρηξη ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είναι στη Σύνοδο στις Βρυξέλλες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM