Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου Facebook Twitter
Φωτό αρχείου/ EUROKINISSI
1

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Τετάρτης ο Ντίνος Γιαγτζόγλου έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο στις φυλακές όπου κρατείται.

Ο Γιαγτζόγλου πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας διαμαρτυρόμενος για την παραμονή του στις φυλακές που κρατείται ζητώντας την μεταφορά τους στον Κορυδαλλό.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των αλληλέγγυων

«Πριν λίγη ώρα ο σύντροφος υπέστη σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο κελί του καθώς προσπάθησε να σηκωθεί. Είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την πολυήμερη απεργία πεινάς και δίψας.

Έχει αστάθεια όταν περπατάει και μόνιμη ζαλάδα που τον δυσκολεύει να μείνει όρθιος έστω και για λίγο. Επειδή τέτοια ώρα δεν υπάρχει γιατρός στις φύλακες Λάρισας κρίθηκε απαραίτητη η έκτακτη διακομιδή του σε εξωτερικό νοσοκομείο για εξετάσεις».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Διερωτώμαι αν ο Φύσσας είχε επιζήσει μετά από την παραμονή του στην εντατική υπάρχει περίπτωση να βγαίναν αλληλέγγυοι υπέρ του Ρουπακιά, οι οποίοι ασύλληπτοι θα μπαχάλιαζαν τη μισή Ελλάδα;Μήπως και εδω όλα τα σπασίματα-καψίματα (από Πάτρα και Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη) τα κάναν ασφαλίτες-προβοκάτορες όπως και στη Marfin;Από τη μια σε φορολογούνε μέχρι σπασίματος νεύρων και από την αλλή κάποιοι που (συνήθως) δεν πληρώνουν φράγκο καταδικάζουν την πόλη σου να έχει μόνιμα εικόνα εμπόλεμης ζώνης (πες 17 Νοέμβρη έως 6 Δεκέμβρη κάθε χρόνου, έχοντας υποστεί μιθριδατισμό, το έχουμε συνηθίσει).Η ανοχή στην πολιτική βία ξεκινάει από εμάς, τους πολίτες. Δεν αναφέρομαι βεβαίως στην αυτοδικία αλλά στην κοινωνική νομιμοποίησή της. Στο "καλά τους έκανε" που λένε οι μισοί από εμάς μέσα από τα δόντια τους ή στα χασκόγελα που υπάρχουν μετά από ένα χτύπημα τύπου Παπαδήμου. Καλό παράδειγμα είναι η ανάρτηση του ειδκού γραμματέα του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων (ΕΣΗΕΑ) Γιώργου Φιλιππάκη (http://www.lifo.gr/now/media/146435).

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ