Σταμάτης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ο Σταμάτης Κόκοτας κάθεται σε τραπέζι Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Στο Ασκληπιείο Βούλας νοσηλεύεται ο Σταμάτης Κόκοτας, μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.

Ο δημοσιογράφος του Πρωινού Θάνος Βάγιος επικοινώνησε με στενό συγγενικό πρόσωπο του τραγουδιστή και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε, ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

«Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ήδη από το περασμένο Σάββατο. Ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ανέβασε και δέκατα και επειδή το πρώτο που σκέφτηκε η οικογένεια είναι ο κορωνοϊός, παρόλο που είχε κάνει και την 4η δόση, επειδή αγχώθηκαν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Εκεί κρίθηκε σκόπιμο για προληπτικούς κυρίως λόγους να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων. Τα συμπτώματα, επειδή του χορηγήθηκε αντιβίωση, έχουν ξεκινήσει να υποχωρούν. Το αισιόδοξο σενάριο είναι ότι αύριο θα καταφέρει να πάρει εξιτήριο», πρόσθεσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM