Σούζαν Ίτον: O δολοφόνος είχε παρενοχλήσει πέντε γυναίκες - 27χρονη έκανε καταγγελία λίγο πριν το έγκλημα

Σούζαν Ίτον: O δολοφόνος είχε παρενοχλήσει πέντε γυναίκες - 27χρονη έκανε καταγγελία λίγο πριν το έγκλημα Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 27χρονο και την παραβατική του συμπεριφορά πριν δολοφονήσει την Αμερικανίδα Βιολόγο, Σούζαν Ίτον, στην Κρήτη.

Το Star αποκάλυψε τις καταθέσεις των πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του δράστη. Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι πέντε γυναίκες αναγνώρισαν τον δράστη, όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η πέμπτη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Την ίδια ώρα σημειώνεται ότι η Ελληνίδα είχε καταγγείλει την επίθεση στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον.

Ως προς τις νέες αυτές καταγγελίες καθώς καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό,  η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

Ο 27χρονος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της 60χρονης βιολόγου, Σούζα Ιτον.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ