Σουπερμάρκετ: Κλείνουν νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Γυναίκα με ομπρέλα έξω από σουπερμάρκετ Facebook Twitter
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
0

Με ειδικό ωράριο λειτουργούν σήμερα, Τρίτη τα σουπερμάρκετ εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Τα σουπερμάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων έχουν ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Παράλληλα, τα φαρμακεία λειτουργούν κανονικά και θα ισχύσει ο προγραμματισμός των εφημεριών τους.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων  έχει από χθες γνωστοποιήσει  ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών  και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, σήμερα Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Κανονικά την Τετάρτη οι λαϊκές αγορές, όπου αυτό είναι εφικτό

Οι λαϊκές αγορές για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά, όπου αυτό είναι εφικτό, ανακοίνωσε η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

«Λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας των καιρικών φαινομένων σε ολόκληρη την Αττική, οι λαϊκές αγορές για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά, όπου αυτό είναι εφικτό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία των κατά τόπους λαϊκών αγορών μπορούν οι επαγγελματίες να επικοινωνούν με τα σωματεία τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ