Το βίντεο με την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που προκάλεσε ντόμινο παραιτήσεων και εισαγγελικών παρεμβάσεων δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. 

 

«Να βάλουμε ένα σημαντικό λιθαράκι για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας στον αθλητισμό. Είναι προσωπικά πού σημαντικό που θα μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία που είναι αρκετά δυσάρεστη, έχει καθορίσει τη ζωή μου, παρ' όλα αυτά προκειμένου διαφυλάξω την υγεία και την προστασία άλλων παιδιών, έστω και αρκετά καθυστερημένα αποφάσισα να μιλήσω ανοικτά. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι στον αθλητισμό θα αντιμετώπιζα την βία, πόσο μάλλον την σεξουαλική», ξεκινά η χρυσή ολυμπιονίκης. 

 

«Ως ιστιοπλόος, ταξιδεύω χωρίς τους γονείς μου από πολύ μικρή ηλικία, με παρουσία των συναθλητών και του προπονητή μου. Έχω σκληραγωγηθεί, έχω μάθει να υπομένω τον πόνο, τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την μοναξιά του πρωταθλητισμού», συνεχίζει και στο 1:04:05 προχωρά στην καταγγελία σε βάρος του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αριστείδη Αδαμόπουλου.

 

Δείτε όσα δήλωσε η χρυσή ολυμπιονίκης για την κακοποίηση της από το 59:50

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr