Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην Ζωή Λάσκαρη

Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην Ζωή Λάσκαρη Facebook Twitter
0

Tο «τελευταίο αντίο» στην Ζωή Λάσκαρη λένε σήμερα τα μέλη της οικογένειάς της, οι φίλοι της. οι συνάδελφοί της και οι χιλιάδες θαυμαστές της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της ηθοποιού που πέθανε πριν από τέσσερις μέρες θα ψαλεί στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, ενώ η ταφή θα γίνει αμέσως μετά στο Πρώτο Νεκροταφείο.

  

Η οικογένεια της ζήτησε με ανακοίνωση αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου.

Σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ηθοποιού στο Facebook αναφέρεται:

«Την λατρεμένη μας σύζυγο, μητέρα και γιαγιά ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ-ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ κηδεύουμε την Τρίτη 22 Αυγούστου και ώρα 13:00 από τον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου, οδός Σκουφά. Η ταφή θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Ο σύζυγος: Αλέξανδρος
Τα παιδιά: Μάρθα και Μαρία Ελένη
Η εγγονή: Ζένια
Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι
Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου (τηλ.:210 5141953)»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM