Σχοινάς: «Η βία και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν»- Το μήνυμα για τη δολοφονία του Άλκη

Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η βία και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν», το μήνυμα για τη δολοφονία του Άλκη Facebook Twitter
Twitter
0

«Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν», είναι το μήνυμα που έστειλε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε το σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης στην περιοχή του Χαριλάου, αφήνοντας και αυτός όπως και δεκάδες κόσμου ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στη μνήμη του.

Αμέσως μετά έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας: «Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στη μνήμη του Άλκη στο Χαριλάου. Οι πολλοί που αγαπάμε και υπηρετούμε τον αθλητισμό είμαστε πιο δυνατοί. Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ελλάδα / Χριστούγεννα 2025: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αναλυτικά οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
THE LIFO TEAM