Σφραγίζεται το «Allou! Fun Park» με απόφαση του δήμου Νίκαιας - Ρέντη

Σφραγίζεται το «Allou! Fun Park» με απόφαση του δήμου Νίκαιας - Ρέντη Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram / @alloufunparkgr
0

Ο δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη αποφάσισε τη σφράγιση του «Allou! Fun Park», όπως έκανε γνωστό μέσα από το δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Η άδεια λειτουργίας της επιχείρησης ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων υπό την επωνυμία «FUNTASTIC LAND ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε» «Allou! Fun Park» έχει λήξει από τις 19 Δεκεμβρίου 2024 και έως σήμερα δεν έχουν κατατεθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ανανέωσή του, όπως ενημερώνει το δελτίο.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης αναφέρει αναλυτικά:

«Ο Δήμος και το Αρμόδιο Τμήμα Αδειοδότησης Εμπορικών Δράσεων είχε ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους του «Allou! Fun Park» για την υποβολή των απαραίτητων εγγράφων ανανέωσης της άδειας. Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις η διαδικασία κατάθεσης των εγγράφων δεν έχει προχωρήσει. Με δική μου εισήγηση και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και την τήρηση της νομιμότητας, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε ομόφωνα την σφράγιση των ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Καλούμε τους υπεύθυνους της επιχείρησης να συμμορφωθούν άμεσα με τις προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των παιχνιδιών στο μέλλον».

Το λούνα παρκ βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο στόχαστρο, όταν ομάδα παιδιών εγκλωβίστηκε για 15 λεπτά σε παιχνίδι του Allou! Fun Park, σε μεγάλο υψόμετρο.

Οι σχετικές καταγγελίες αναφέρουν, ότι εξαιτίας της βλάβης που προέκυψε, το παιχνίδι έμεινε κολλημένο στον αέρα για 15 με 20 λεπτά με αποτέλεσμα να παιδιά να παραμείνουν εγκλωβισμένα σε μεγάλο ύψος, για αρκετή ώρα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM