Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη έξω από το γραφείο Καραμανλή

Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη του συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Μέλη του συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Σέρρες.

Τα μέλη του συλλόγου, έφτασαν νωρίς το πρωί στην πόλη με λεωφορείο και κατευθυνθήκαν στον πεζόδρομο κάτω από το γραφείο του πρώην υπουργού και υποψήφιου βουλευτή Κώστα Αχ. Καραμανλή κρατώντας πανό με την φωτογραφία του τόπου του δυστυχήματος όπου επάνω αναγράφονταν «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - 57 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ», ενώ φώναξαν επίσης συνθήματα όπως «Μαύρο στον Καραμανλή, αυτό που του αξίζει είναι η φυλακή».

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και πολίτες των Σερρών, εκπρόσωποι σωματείων και κοινωνικών φορέων, καθώς και μέλη κομμάτων της αντιπολίτευσης. 


Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση των ονομάτων των 57 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου και με πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες Κώστας Αχ. Καραμανλής την ώρα της συγκέντρωσης δεν βρίσκονταν στην πόλη αλλά περιόδευσε σε δήμους και κοινότητες του νομού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ