Σέριφος: 23χρονη κατήγγειλε ότι δύο άνδρες την πήραν από μαγαζί και τη βίασαν σε παραλία

Σέριφος: 23χρονη κατήγγειλε ότι δύο άνδρες την πήραν από μαγαζί και τη βίασαν σε παραλία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Μία 23χρονη Ελληνίδα τουρίστρια στη Σέριφο κατήγγειλε ότι δύο άνδρες την πήραν από νυχτερινό μαγαζί και τη βίασαν σε παραλία. 

Η νεαρή γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και κατήγγειλε ότι βίωσε φριχτές στιγμές, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος». 

Η 23χρονη κατήγγειλε ότι όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου, μεταξύ 04:00-04:30. Διασκέδαζε στην παραλία Λιβάδι όταν δύο άνδρες την πήραν παρά τη θέλησή της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας, όπου έπεσε θύμα βιασμού, σύμφωνα με την καταγγελία. Επίσης, έδωσε περιγραφή των δύο ανδρών. 

Σε ανάρτηση που έκανε στα social media, την οποία αναδημοσίευσαν φίλες της, η νεαρή γυναίκα περιέγραψε τι συνέβη.

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου», αναφέρει η ανάρτηση που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα». 

«Όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει, τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί. Θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά», συνεχίζει η ανάρτηση. 

«Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα, μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου. Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός», αναφέρει ακόμη η ανάρτηση. 

Σέριφος: 23χρονη κατήγγειλε ότι δύο άνδρες την πήραν από μαγαζί και τη βίασαν σε παραλία Facebook Twitter
Σέριφος: 23χρονη κατήγγειλε ότι δύο άνδρες την πήραν από μαγαζί και τη βίασαν σε παραλία Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM