Σεισμός στην Τουρκία: Ο Καλίν ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη βοήθεια

Ο σύμβουλος του Ερντογάν ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την βοήθεια Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Εν μέσω οδύνης για τις συνέπειες του σεισμού που έπληξε την Τουρκία ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν ευχαρίστησε την χώρα μας και συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιμπραήμ Καλίν και πριν από τον σεισμό είχε ανοίξει ήδη απόα τα τέλη του προηγούμενου έτους διαύλους επικοινωνίας με το γραφείο του πρωθυπουργού και συγκεκριμένα με τη διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού Άννα-Μαρία Μπούρα.

Μετά τους φονικούς σεισμούς απαντώντας στο μήνυμα στο Twitter του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφραζε - γράφοντας στην τουρκική γλώσσα – την στήριξη από την πλευρά της Ελλάδας, ο Ιμπραήμ Καλίν απάντησε σήμερα «Κύριε πρωθυπουργέ. Σας ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξή σας».

Στην ανάρτησή του στα τουρκικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Εικόνες που μας γεμίζουν πόνο, τις ακολουθούν εικόνες που μας γεμίζουν ελπίδα. Μόνο σεβασμός για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ομάδων διάσωσης. Έλληνες και Τούρκοι δίπλα-δίπλα, παλεύουν μαζί για να σώσουν ζωές. Τους ευχαριστούμε για όσα κάνουν».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM