Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Σάμου

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Σάμου Facebook Twitter
0

Σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο η δόνηση έχει μέγεθος 4.3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 24 χλμ. νότια της Σάμου και σε 10 χλμ. εστιακό βάθος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες για ζημιές. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM