Σπίτι γνωστού εφοπλιστή χτύπησαν ληστές στην Εκάλη, το βράδυ της Τετάρτης. 

 

Ήταν λίγο μετά τις 8:30μ.μ, όταν δύο ληστές παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και εισέβαλαν στην οικία του εφοπλιστή, αιφνιδιάζοντας την οικιακή βοηθό που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο. Οι δράστες απείλησαν με όπλα την γυναίκα από τις Φιλιππίνες για τους υποδείξει τα σημεία με χρήματα και άλλα τιμαλφή.

 

Ο ιδιοκτήτης έλειπε στο εξωτερικό και η οικιακή βοηθός ήταν μόνη της και δεν ήταν σε θέση να αμυνθεί. Παρ' όλα αυτά δεν τους αποκάλυψε τίποτα και έτσι εκεί οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν από δωμάτιο σε δωμάτιο την μονοκατοικία. Πολύ γρήγορα, οι άνδρες βρήκαν μετρητά και αντικείμενα αξίας και εξαφανίστηκαν. Σε κατάσταση σοκ, η οικιακή βοηθός ειδοποίησε την αστυνομία.

 

Όπως κατέθεσε αργότερα στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ η γυναίκα, οι ληστές κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα, πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας αλλά και χρήματα, με το ακριβές ποσό να μην έχει ακόμα εκτιμηθεί. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών ενώ εξετάζεται και το σενάριο επιπλέον συνεργών. 

 

To Newpost δημοσίευσε φωτογραφίες από την μονοκατοικία

 

Σε σπίτι γνωστού εφοπλιστή η ένοπλη ληστεία στην Εκάλη - Το χρονικό

 

Σε σπίτι γνωστού εφοπλιστή η ένοπλη ληστεία στην Εκάλη - Το χρονικό

 

Σε σπίτι γνωστού εφοπλιστή η ένοπλη ληστεία στην Εκάλη - Το χρονικό

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr