Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο - Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια Facebook Twitter
φωτό αρχείου/eurokinissi
0

Φοιτητές και εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν συλλαλητήριο αυτή την ώρα στα Προπύλαια διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Κλειστοί είναι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, όπως και ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του μετρό.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται ενάντια στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία αλλά και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

«Μπροστά στη συμπλήρωση ενός χρόνου κλειστών πανεπιστημίων, οι φοιτητές σε όλη τη χώρα ζητούν άνοιγμα των σχολών με όλα τα μέτρα προστασίας. Δίνουν απάντηση στην καταστολή και τρομοκρατία της κυβέρνησης σε βάρος του λαού και της νεολαίας», αναφέρει το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών).

Επιπλέον, σε ανακοίνωσή της, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος επικρίνει την κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, για το ότι «συνεχίζει την ανεύθυνη και επικίνδυνη διαχείριση με την απουσία λήψης οποιουδήποτε μέτρου για την προστασία της υγείας και της ζωής εκπαιδευτικών και μαθητών», ότι «έδειξε το αντιεκπαιδευτικό πρόσωπό της και με την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του νηπιαγωγείου και των νηπιαγωγών» και ότι «επιχειρεί να εφαρμόσει την αξιολόγηση σχολικής μονάδας του νόμου 4692/2020, που ψήφισε πέρυσι και ο κλάδος έχει απορρίψει».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ