Σαραλιώτης: Ποτέ δεν δικαιολόγησα τον Κορκονέα - Αν ήξερα τι θα κάνει, θα τον σταματούσα

Σαραλιώτης: Ποτέ δεν δικαιολόγησα τον Κορκονέα - Αν ήξερα τι θα κάνει, θα τον σταματούσα Facebook Twitter
0

Για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αλλά και τον Επαμεινώνδα Κορκονέα μίλησε ο Βασίλης Σαραλιώτης.

«Ποτέ δεν δικαιολόγησα την πράξη του Κορκονέα. Την θέση μου την έχω διαχωρίσει από την πρώτη στιγμή, αυτό είναι το θέμα, αλλά ποτέ δεν έγινα πιστευτός. Το ότι "κάνω τη δουλειά μου" δεν έχει σχέση και με τον πυροβολισμό ή την πράξη του αλλουνού. Οι δικές μου πράξεις ήταν μηδαμινές στο όλο σκηνικό», δήλωσε ο Σαραλιώτης, που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή.

Για την στιγμή που ο Επαμεινώνδας Κορκονέας πυροβόλησε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, είπε: «Ξαφνιάστηκα, τρόμαξα...δεν πίστεψα ότι όντως έγινε. Μαζί ήμασταν, αλλά μακριά του. Αυτός το σκέφτηκε και το έκανε. Μόνο αν ήξερα τι θα κάνει ο Κορκονέας, τότε θα κοιτούσα να τον σταματήσω. Αλλά ποτέ δεν ήξερα τι μπορεί να κάνει. Μακάρι να μην γινόταν ποτέ αυτό το σκηνικό, αλλά...».

Τέλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε επίσης σε αυτά που θα έλεγε σήμερα στην μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν. «Ό,τι λέω τόσα χρόνια, ότι δεν έχω σχέση με το θέμα του γιου της. Γίνανε πράγματα χωρίς τη θέλησή μου, όμως, δεν είναι μέρα για να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι ημέρες μνήμης, αλλά και σιωπής και δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Μόνο ένα κεράκι, τίποτε άλλο», είπε ο Βασίλης Σαραλιώτης.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ