Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης εξηγεί γιατί βγήκε στον αέρα η εκπομπή -«Δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ»

Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης εξηγεί γιατί βγήκε στον αέρα η εκπομπή -«Δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ» Facebook Twitter
0

Τους λόγους για τον οποίο αποφάσισαν να βγει στον «αέρα» η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα εξήγησε ο Αντώνης Κανάκης, την ώρα που οι καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

«Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα είναι γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Νιώθουμε και δεν ταιριάζει σε εμάς, στο ποιοι είμαστε και γενικότερα είναι κάτι που εν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό το πράγμα, άμεσα έμμεσα μας αφορά και εσύ να είσαι κάπου αλλού. Αυτό είναι το ένα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Το δεύτερο είναι το χειρότερο πράγμα για οποιονδήποτε άνθρωπο ακόμα περισσότερο για ανθρώπους που το σιχαίνονται έτσι και αλλιώς, γιατί αυτό είναι και μία αξιοπρέπεια. Όταν είσαι ένταξει με τον εαυτό σου, το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία και όλα αυτά τα χρόνια οι σατιρικές εκπομπές έχουμε ακούσει, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε.  Αυτό το γεγονός για εμάς ξεχωρίζει, είναι διαφορετικό, οπότε ένα δύο πράγματα σήμερα για πρώτη φορά, ίσως, θα τα απαντήσουμε, αλλά θα έχει σημασία πώς και σε ποιος θα τα απαντήσουμε. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που βγήκαμε στον αέρα, δεν θα κάνουμε σατιρική εκπομπή», πρόσθεσε.

Στην αρχή της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε τα δύο γεγονότα τα οποία τους «υποχρέωσαν» συναισθηματικά να μην κάνουν το Ράδιο Αρβύλα. Η πρώτη ήταν όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και η επόμενη όταν σημειώθηκε το έγκλημα στην Μαρφίν.

Ο Αντώνης Κανάκης, που εχθές ανέφερε ότι «τα έχουν χαμένα», δήλωσε ότι όλοι είναι σε σοκ. «Είναι σαν μια εξωσωματική εμπειρία. Πώς βλέπετε εκείνα τα ντοκιμαντέρ που δείχνουν τους ανθρώπους που βλέπουν τους εαυτούς τους στην άκρη ενός δωματίου και αυτή είναι στο χειρουργικό τραπέζι. Υπάρχει μια ομίχλη, δεν ξέρουμε αν αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικότητα», είπε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ