LIVE ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

Πρύτανης ΕΜΠ: Επιβεβλημένη η επέμβαση στη φοιτητική εστία Ζωγράφου

Πρύτανης ΕΜΠ: Επιβεβλημένη η επέμβαση στη φοιτητική εστία Ζωγράφου Facebook Twitter
Φωτ.: O πρύτανης του ΕΜΠ Ανδρέας Μπουντουβής/Eurokinissi
0

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την επέμβαση στην φοιτητική εστία στου Ζωγράφου ο πρύτανης του ΕΜΠ Ανδρέας Μπουντουβής.

«H κατάσταση στην παλαιά Φοιτητική Εστία Ζωγράφου στην Πολυτεχνειούπολη ήταν από καιρό, αλλά ειδικά το τελευταίο δίμηνο, ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη λόγω της δράσης ομάδας κακοποιών που κυκλοφορούσαν στην εστία», τόνισε σε δήλωσή του ο πρύτανης. 

«Φοιτητές που διαμένουν στην εστία και προσωπικό αναφέρουν συνθήκες τρόμου. Ενημέρωσα τις αρμόδιες αρχές επανειλημμένα για την κατάσταση και την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του οξύτατου προβλήματος» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «Η χθεσινή επέμβαση ήταν επιβεβλημένη».

Ο πρύτανης του ΕΜΠ γνωστοποίησε  ότι η Φοιτητική Εστία Ζωγράφου πρόκειται να ανακαινισθεί εκ βάθρων και γι’ αυτό σύντομα θα εκκενωθεί. 

«Έχει ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη, που έγινε με δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, και η χρηματοδότηση οδεύει προς έγκριση» καταλήγει.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

LIVE ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM