Πρόσθετες επιχορηγήσεις 200.000 ευρώ σε Σαμοθράκη και Ωρωπό για τις θεομηνίες

Πρόσθετες επιχορηγήσεις 200.000 ευρώ σε Σαμοθράκη και Ωρωπό για τις θεομηνίες Facebook Twitter
0

Πρόσθετες επιχορηγήσεις, ύψους 200.000 ευρώ, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών για τους δήμους Σαμοθράκης και Ωρωπού, ανεβάζοντας σε 1,1 εκατ. ευρώ το ύψους των οικονομικών ενισχύσεων προς τους δύο δήμους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες.


Σε ό,τι αφορά τον δήμο Σαμοθράκης, ο υπουργός Εσωτερικών ενέκρινε πρόσθετη επιχορήγηση 150.000 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό που έχει αποδοθεί στο Δήμο Σαμοθράκης, προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης (που προκλήθηκαν από την πρόσφατη πλημμύρα που έπληξε το νησί) στις 600.000 ευρώ.


Σε ό,τι αφορά τον δήμο Ωρωπού, με την επιπρόσθετη επιχορήγηση ύψους 50.000 ευρώ, το συνολικό ποσό που έχει αποδοθεί στο Δήμο Ωρωπού, προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες στην ύδρευση αλλά και στις υποδομές του δήμου (που προκλήθηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική) ανέρχεται σε 510.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗ 4 ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ελλάδα / Μετρό Γραμμή 4: Ολοκληρώνεται η σήραγγα Κατεχάκη-Ευαγγελισμός, πού είναι ο μετροπόντικας τώρα

Ο μετροπόντικας «Αθηνά» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί στο φρέαρ Ευαγγελισμού, στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου
THE LIFO TEAM
Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ελλάδα / Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ο Κωνσταντίνος Σινάνης περιέγραψε την δύσκολη πορεία από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι σήμερα, αλλά και τα μηνύματα στήριξης και δύναμης που δέχτηκε από τον κόσμο
THE LIFO TEAM