Πρέβεζα: Έκλεψαν 650.000 ευρώ από σπίτι και συνελήφθησαν επτά μήνες μετά

Πρέβεζα: Έκλεψαν 650.000 ευρώ από σπίτι και συνελήφθησαν επτά μήνες μετά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Επτά μήνες μετά την κλοπή των 650.000 ευρώ από σπίτι στην Πρέβεζα, συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις δράστες.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας επτά μήνες μετά τη διάρρηξη και την κλοπή του υπέρογκου ποσού καθώς η αστυνομία συνέλαβε δυο άνδρες, έναν στην Πρέβεζα και έναν στην Αθήνα. Σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της «συμμορίας» και της «διακεκριμένης κλοπής».

Οι δράστες είχαν και έναν τρίτο συνεργό που παραμένει ασύλληπτος. 

Η συμμορία των τριών έδρασε, ενώ οι ένοικοι έλειπαν στο εξωτερικό. Διέρρηξαν το σπίτι απενεργοποιώντας τα συστήματα ασφάλειας και στην συνέχεια έκλεψαν τρία χρηματοκιβώτια γεμάτα χρήματα και τιμαλφή, που αποτιμώνται στα 650.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 κινητά τηλέφωνα και 3 κάρτες SIM. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM