Πρέβεζα: Έδεσε αδέσποτο σκύλο στο ποδήλατο και τον έσερνε

Πρέβεζα: Έδεσε σκύλο στο ποδήλατο και τον έσερνε - Συνελήφθη ο δράστης Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στην Πρέβεζα με άνδρα να σέρνει έναν αδέσποτο σκύλο με ποδήλατο.

Ο άνδρας που κακοποίησε τον αδέσποτο σκύλο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ζηρού, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπιστώθηκε πως ο κατηγορούμενος τραβούσε με ποδήλατο αδέσποτο σκύλο, τον οποίο είχε δέσει σε ποδήλατο. Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, λίγη ώρα αργότερα, και ενώ στο σημείο είχε κληθεί και αρμόδια δημοτική υπηρεσία για την περισυλλογή και φροντίδα του, ο σκύλος πέθανε.

Από το αστυνομικό τμήμα Ζηρού, που ενήργησε την προανάκριση, παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση του ζώου και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Από την πλευρά του, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Άρτας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM