"Πορτοκαλοπόλεμος" στο Σύνταγμα

"Πορτοκαλοπόλεμος" στο Σύνταγμα Facebook Twitter
0

 

"Πορτοκαλοπόλεμος" στο Σύνταγμα Facebook Twitter

Ένας αγρότης διακομίστηκε το μεσημέρι με τραύμα στο κεφάλι το οποίο, όπως υποστηρίζει, προκλήθηκε από χτύπημα με κλομπ από αστυνομικό.

Στη συγκέντρωση των αγροτών από όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα, κατά της φορολόγησης των αγροτεμαχίων, προκλήθηκε ένταση ενώ δημιουργήθηκε και κυκλοφοριακό χάος. Όλα ξεκίνησαν ότι η αστυνομία απαγόρευσε τη διανομή φρούτων από τους αγρότες σε πολίτες, με αποτέλεσμα αυτοί να αρχίσουν να πετάνε τα φρούτα στα ΜΑΤ.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν και περίπου 1.000 αγρότες από την Κρήτη που έφτασαν στην Αθήνα το πρωί με τα πλοία της γραμμής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM