Πλεύρης: Αναβολή εμβολιασμών και την Τετάρτη

Πλεύρης: Αναβολή εμβολιασμών και την Τετάρτη Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Αναβάλλονται και την Τετάρτη οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού που είχαν προγραμματιστεί, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

«Χθες και σήμερα δεν γίνονται εμβολιασμοί. Προφανώς και αύριο, ως προς τους ενήλικες, μπορούν να κλείσουν τα ραντεβού τους γιατί υπάρχει πληθώρα και μπορούν να τα προγραμματίσουν άμεσα. Για τα παιδιά οι γονείς θα λάβουν SMS για το ραντεβού», δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός. 

Ο κ. Πλεύρης δεν διευκρίνισε για ποιες περιοχές αναβάλλονται οι εμβολιασμοί, αλλά η σχετική απόφαση για χθες και σήμερα αφορούσε την Αττική και την Εύβοια. 

Προβλήματα στο «Σωτηρία» 

Ο Θάνος Πλεύρης κλήθηκε να απαντήσει και στις καταγγελίες που έγιναν ότι ασθενείς έμειναν χωρίς φαγητό και θέρμανση στο νοσοκομείο «Σωτηρία». 

«Το “Σωτηρία” είναι απλωμένο σε δάσος. Υπήρχε πτώση δέντρων χθες, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση προς τα μαγειρεία. Εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ασθενείς, δόθηκε βραδινό, αλλά δεν ήταν το πλήρες βραδινό που μπορούσε να δοθεί από τα μαγειρεία. Σήμερα δόθηκε κανονικά το πρωινό και σήμερα αποκαθίσταται το πρόβλημα με τα δέντρα, ώστε να υπάρξει πρόσβαση στα μαγειρεία», δήλωσε ο υπουργός Υγείας. 


Συμπλήρωσε παράλληλα ότι σε επικοινωνία του με τον διοικητή του νοσοκομείου ενημερώθηκε ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που υπήρξε στη θέρμανση και την ηλεκτροδότηση στο «Σωτηρία». 

Ακόμη, δήλωσε ότι έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα που υπήρχαν χθες για την πρόσβαση στο «Σισμανόγλειο», ενώ παραμένουν κάποια προβλήματα σε ό,τι αφορά την πρόσβαση στο Παίδων Πεντέλης. 

Τέλος, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι σήμερα εφημερεύουν κανονικά τα νοσοκομεία και πως τα μέλη του προσωπικού έχουν πάει στις θέσεις τους. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ