Πήλιο: Δάγκωσε τον γείτονα στη μύτη πάνω σε καβγά για κάδο απορριμμάτων

Πήλιο: Δάγκωσε τον γείτονα στη μύτη πάνω στον καβγά για τον κάδο απορριμμάτων Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Δύο γείτονες στο Πήλιο ξεκίνησαν καβγά για έναν κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια αλληλομηνύθηκαν, με αποτέλεσμα η υπόθεση να φτάσει στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο καβγάς σημειώθηκε στις 19 Ιουλίου 2020 σε παραλιακό οικισμό στο Πήλιο, όταν οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια για έναν κάδο σκουπιδιών, ενώ ο ένας του δάγκωσε και τη μύτη κατά την διάρκεια του καβγά τους, σύμφωνα με τις καταθέσεις. 

Η αφορμή του τσακωμού ήταν, όταν ο ένας μετακίνησε τον κάδο έξω από το σπίτι του άλλου και ο άλλος φέρεται να τον μετακίνησε έξω από το σπίτι του πρώτου.

Ο πρώτος εκ των αλληλομηνυθέντων κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη, ενώ κατηγορούμενη ήταν και η μητέρα του για συνέργεια στην ως άνω πράξη.

Η τελευταία, ωστόσο, ήταν απούσα από την ακροαματική διαδικασία, καθώς εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, σύμφωνα με το e-thessalia.gr. 

Πήλιο: Βιντεοληπτικό υλικό για το δάγκωμα της μύτης

Ο 45χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι έπεσε πρώτος θύμα ξυλοδαρμού του γείτονά του και τον δάγκωσε ευρισκόμενος σε άμυνα, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισής του προσκόμισαν στο δικαστήριο βιντεοληπτικό υλικό, που φέρεται να δείχνει ότι ο μηνυτής είχε επιτεθεί πρώτος στον 45χρονο.

Κατηγορείται ότι έκοψε τμήμα από το δέρμα του δεξιού χεριού του γείτονα, καθώς και τα δύο πτερύγια και τη βλεννογόνο της μύτης του. 

Η δίκη διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου, ενώ και ο μηνυτής αναμένεται να καθίσει κι αυτός στο εδώλιο το επόμενο διάστημα, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM