Έκαψαν αυτοκίνητο της Ελένης Ζαρούλια

Πεύκη: Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό της Ελένης Ζαρούλια Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: ΑΝΤ1
0

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό 25 Μαρτίου στην Πεύκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στόχος ήταν ΙΧ αυτοκίνητο που ανήκει στην Ελένη Ζαρούλια, σύζυγο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM