Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου

Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου Facebook Twitter
Φωτ.: UNSPLASH
0

Θλίψη στο δημοσιογραφικό χώρο έχει προκαλέσει ο θάνατος της Ζέζας Ζήκου.

Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από αιφνίδιο πρόβλημα υγείας.

Η Γεωργία (Ζέζα) Ζήκου γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ. Μετά την αποφοίτησή της από το Γυμνάσιο φοίτησε στη Σχολή Στελεχών Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα ναυτιλιακών σπουδών στο London School of Foreign Trade.

Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΣΗΕΑ

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1980 στην εφημερίδα «Ακρόπολις», ενώ το 1983 μετακινήθηκε στην εφημερίδα «Εξπρές» καλύπτοντας θέματα ναυτιλίας. Το 1987 ξεκίνησε τη μακρόχρονη συνεργασία της με την εφημερίδα «Η Καθημερινή» σε θέματα διεθνούς οικονομίας, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στις εφημερίδες «Παραπολιτικά» και «Εστία».

«Η Γεωργία Ζήκου εργάστηκε άοκνα και με συνέπεια. Υπήρξε έγκυρη αρθρογράφος, γνώστης των οικονομικών θεμάτων σε ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο ενώ ταυτόχρονα παρέμεινε μια ευγενική παρουσία και μία εξαιρετική συνάδελφος» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά την αγαπητή Ζέζα και συλλυπείται τους οικείους της και ιδιαίτερα την αδελφή της και συνάδελφο μας Μαρίτα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ