Πέραμα: 5.000 ευρώ πρόστιμο στον 38χρονο που κακοποίησε τον σκύλο του

Πέραμα: 5.000 ευρώ πρόστιμο στον 38χρονο που κακοποίησε τον σκύλο του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 38χρονο στο Πέραμα, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο με την κατηγορία της κακοποίησης σκύλου. 

Ο 38χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε καταγράψει σε βίντεο την κακοποίηση του σκύλου του. Έπειτα από την καταγγελία και τη διερεύνηση του εικονοληπτικού υλικού, οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του 38χρονου κηδεμόνα σκύλου, τον οδήγησαν στην αστυνομική υπηρεσία, και εκεί ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης.

Εναντίον του είχε σχηματιστεί δικογραφία και είχε προσαχθεί στην εισαγγελία Πειραιά για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM