Πελώνη: Στις 15 Μαΐου ανοίγουν τουρισμός και υπερτοπικές μετακινήσεις - Τι θα ισχύει για τα SMS

Πελώνη: Στις 15 Μαΐου ανοίγουν τουρισμός και υπερτοπικές μετακινήσεις - Τι θα ισχύει με SMS Facebook Twitter
Στα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για τη χαλάρωση των μέτρων αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος - Eurokinissi
0

Το άνοιγμα των παιδικών σταθμών δεν θα συζητηθεί αυτή τη στιγμή, τόνισε μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται self test στα παιδιά, καθώς είναι πολύ μικρά και δεν φορούν και μάσκες. Κι αυτό είναι κάτι που διαφοροποιεί την περίπτωση των παιδικών από εκείνη των νηπιαγωγείων που ανοίγουν την προσεχή Δευτέρα 10 Μαΐου. 

Όπως είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος μέχρι τις 15 Μαΐου πάμε ως έχουμε. «Στις 15 Μαΐου που θα ανοίξει ο τουρισμός θα ανοίξουν και οι υπερτοπικές μετακινήσεις.»

Αναφερόμενη στην πιθανότητα κατάργησης των SMS για τη μετακίνηση, η κα. Πελώνη ανέφερε πως το ζήτημα αυτό θα συζητηθεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα και εξεταστεί μετά τις 15 Μαΐου και μετά «θα δούμε τι μπορεί να γίνει». 

Ως προς τους εμβολιασμούς, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως επιταχύνουμε πάρα πολύ και πως από εδώ και στο εξής οι ημερήσιοι εμβολιασμοί θα φτάνουν περίπου τις 100.000. 

Τόνισε, μάλιστα, ότι το 95% των ανθρώπων που καταλήγουν σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. «Το εμβόλιο είναι η μόνη ασπίδα ασφαλείας και το εργαλείο που θα μας φέρει στην ελευθερία.»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ