Πεδίο μάχης το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πεδίο μάχης το κέντρο της Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
0

Ένταση και  επεισόδια σημειώνονται στη διάρκεια του συλλαλητηρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο, αποσπάστηκαν από την πορεία και κατευθύνθηκαν στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο ύψος του κτηρίου της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ κατά διαστήματα κλιμακώνονται τα επεισόδια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM