Πάτρα - Ιατροδικαστής Λέων: Το δεύτερο παιδί θα «ξεκλειδώσει» τα πάντα – Κοινά στοιχεία στους τρεις θανάτους

Πάτρα - Ιατροδικαστής Λέων: Το δεύτερο παιδί θα ξεκλειδώσει τα πάντα – Κοινά στοιχεία στους τρεις θανάτους Facebook Twitter
Φωτ.: UNSPLASH
0

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

«Το δεύτερο παιδί θα ξεκλειδώσει τα πάντα. Θα ξεκλειδώσει και το ποιοι ήταν οι άνθρωποι που έδρασαν για να καταλήξουν αυτά τα τρία παιδιά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως «με την υπόθεση αυτή δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα».

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε πως η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του τρίτου παιδιού έχει ορίσει επιπλέον και σύμβουλο ιατροδικαστή: «Ουσιαστικά αυτό που τώρα περιμένουμε είναι τους δύο συναδέλφους που θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις δύο πραγματογνωμοσύνες για τα δύο πρώτα παιδιά και τις μαρτυρίες των δύο συναδέλφων που αρχικά έκαναν αυτή τη διαδικασία. Ο τρίτος πραγματογνώμονας θα κληθεί κάποια στιγμή να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για να μην έχουμε κανένα σύννεφο και σκιά στην υπόθεση».

Αναφερόμενος στο θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας, ο κ. Λέων είπε πως και στις δύο περιπτώσεις «θα υπάρχει σαφέστατο αίτιο θανάτου». «Το μοτίβο φαίνεται να είναι το ίδιο, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι η Τζωρτζίνα ουσιαστικά βασανίστηκε με ένα και μόνο εξωγενή παράγοντα αυτό της κεταμίνης», ανέφερε.

Κοινά στοιχεία και στους τρεις θανάτους

Παράλληλα, ο γνωστός ιατροδικαστής είπε πως «η δράστιδα ή οι δράστες έχουν χρησιμοποιήσει κοινά στοιχεία τα οποία φαίνονται», διευκρινίζοντας ότι «το δεύτερο παιδί θα ξεκλειδώσει τα πάντα. Θα ξεκλειδώσει και το ποιοι ήταν οι άνθρωποι που έδρασαν για να καταλήξουν αυτά τα τρία παιδιά».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει σήμερα ως ύποπτη για τους θανάτους και των τριών παιδιών- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

Ελλάδα / Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

«Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά» λέει μέσω του δικηγόρου της
THE LIFO TEAM
Πόσο ακροδεξιά «γέρνουμε» ως κοινωνία;

Θέματα / Πόσο ακροδεξιά τείνουμε ως κοινωνία;

Το Σημείο για τη μελέτη και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς παρουσιάζει την πρώτη του ετήσια μέτρηση τάσεων της ελληνικής κοινωνίας σε μια σειρά από θέματα που θεωρούνται «δείκτες ακροδεξιάς συγκρότησης» και τα αποτελέσματα φέρνουν σε... σκωτσέζικο ντους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ