Πάτρα: Γιατρός «καίει» την Πισπιρίγκου -Τη «φωτογραφίζει» ότι αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου: Κατάθεση από γιατρό -Τη «φωτογραφίζει» ότι αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο της Τζωρτζίνας Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα και τις κινήσεις της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρη της Τζωρτζίνας, φέρνουν στο «φως» της δημοσιότητας καταθέσεις γιατρών.

Πρόκειται για τρεις καταθέσεις γιατρών και μία νοσηλεύτριας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο». Σημειώνεται πως στις 11 Απριλίου του 2021 η Τζωρτζίνα, που μέχρι τότε ήταν υγιής, μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο». Το απόγευμα εκείνης της ημέρας υπέστη την «περίεργη» ανακοπή.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, γιατρός του «Καραμανδάνειου» Νοσοκομείου «φωτογράφισε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως το άτομο που αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από το πρόσωπο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η μία γιατρός ανέφερε στην κατάθεσή της ότι η μητέρα των τριών παιδιών τούς χτύπησε με ράθυμο τρόπο την πόρτα στο γραφείο, λέγοντάς τους «σαν να ακούγεται το οξύμετρο». Μία άλλη ανέφερε ότι τους είπε: «σφυρίζει το οξύμετρο».

Οι γιατροί πήγαν στο δωμάτιο και, όπως καταθέτουν, βρήκαν την Τζωρτζίνα ωχρή και χωρίς σφυγμό. Το κορίτσι δεν ανταποκρινόταν. Το καθοριστικό στοιχείο, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι ότι η γιατρός είδε την Τζωρτζίνα στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Ζητά επίσημη ενημέρωση για το αν ο αστυνομικός έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή

Ελλάδα / Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Να μας ενημερώσουν αν ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή

«Ακούγονται διάφορα ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Μπορεί κάποιος να μας πει επίσημα αν ανήκει σε κάποιο κόμμα και σε ποιο κόμμα;»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ