Πατήρ Αντώνιος: «Θα πέσετε από τα σύννεφα» - Η έμμεση δήλωση μέσω τρίτων

Πατήρ Αντώνιος: «Θα πέσετε από τα σύννεφα» - Η έμμεση δήλωση μέσω τρίτων Facebook Twitter
0

Εν μέσω καταγγελιών για κακοποίηση παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου, ο πατήρ Αντώνιος ισχυρίζεται πως «δεν έχει υπάρξει καμία ασέλγεια σε κανένα παιδί».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τρεις είναι οι νομικοί που αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και των στενών τους συνεργατών για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πέρασαν 50 δικηγόροι από τη δομή για να αναλάβουν τελικά τρεις από αυτούς.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, που επικαλείται ανθρώπους από τον στενό κύκλο του έκπτωτου ιδρυτή της «Κιβωτού», ο πατήρ Αντώνιος φέρεται να δήλωσε: «Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο "φως". Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του».

Συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, ρίχνουν ευθύνες σε κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή και θεωρούν ότι ο ιερέας «ανεβαίνει Γολγοθά.»

Σημειώνεται ότι τις επαφές με τους δικηγόρους έκανε η πρεσβυτέρα και ο Ιρακινός διευθυντής της δομής, η οποία ισχυρίζεται: «Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά», ισχυρίζονται.

Εν τω μεταξύ, μια νέα περίπτωση πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου παιδιού από την Κιβωτό του Κόσμουη τρίτη που τίθεται στο επίκεντρο των ερευνών, εξετάζεται από τους εισαγγελείς Ανηλίκων.

Η υπόθεση αφορά ανήλικο και φαίνεται να προέκυψε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, από κατάθεση πρώην εργαζόμενου σε δομή της Κιβωτού.

Οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων έχουν λάβει καταθέσεις από περίπου 12 μάρτυρες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM