Πασχαλινό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων τη Μ. Εβδομάδα

Πασχαλινό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων τη Μ. Εβδομάδα Facebook Twitter
Πασχαλινό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων τη Μ. Εβδομάδα
0

Με ενιαίο ωράριο θα λειτουργούν, λόγω του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, όλα τα καταστήματα τροφίμων, τα σούπερ μάρκετ και τα μίνι μάρκετ.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Το ειδικό ωράριο λειτουργίας προσδιορίστηκε με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ωστόσο, όπως τονίζεται στο ΦΕΚ, η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση μπορεί να τροποποιηθεί ή και να ανακληθεί με νεότερη, εφόσον κριθεί αναγκαίο, «λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες της αγοράς».

Η παρέκκλιση των επιχειρήσεων από τα προβλεπόμενα επισύρει την επιβολή των ποινικών κυρώσεων και την επιβολή προστίμου ύψους 1.000 έως 100.000 ευρώ, ανά περίπτωση, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης.

Σε ό,τι αφορά στην επάρκεια αμνοεριφίων για το Πάσχα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε χθες στην ΕΡΤ ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων αναμένεται η ζήτηση να είναι χαμηλότερη φέτος και αυτό σημαίνει, ότι θα γίνουν λιγότερες εισαγωγές, αλλά η εγχώρια παραγωγή επαρκεί για να καλύψει τη ζήτηση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM