Πάσχα 2019: Πώς θα κινηθούν σήμερα και αύριο μετρό, λεωφορεία και τραμ

Πάσχα 2019: Πώς θα κινηθούν σήμερα και αύριο μετρό, λεωφορεία και τραμ Facebook Twitter
0

Αλλαγές τίθενται σε ισχύ σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, στο ωράριο και τη συχνότητα δρομολογίων των μέσων μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα λόγω του Πάσχα.

Με τροποποιημένο πρόγραμμα θα κινηθούν σήμερα και τηνΚυριακή του Πάσχα, λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ.

Αναλυτικά το ωράριο από το athenstransport:

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4


Λεωφορεία, Τρόλεϊ: Θα κινούνται με δρομολόγια Κυριακής. Τα οχήματα θα αποσυρθούν νωρίτερα ώστε να βρίσκονται στα αμαξοστάσια ως τις 23:00 (τελευταία δρομολόγια από 22:00 ή νωρίτερα). Τα νυχτερινά λεωφορεία και τα δρομολόγια του Αεροδρομίου θα κυκλοφορούν κανονικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Μετρό, ΗΣΑΠ: Δρομολόγια ανά 10,5′ στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) και ανά 10′ στις γραμμές 2 και 3.

Τα τελευταία δρομολόγια:

Τραμ: Δρομολόγια ανά 25′. (Ανά 12′ για το τμήμα Μουσών – Κασομούλη).

Προαστιακός:
Στη γραμμή Κιάτο – Αθήνα αναστέλλεται το δρομολόγιο 2305 (αναχώρηση 21:59 από Κιάτο)
Στη γραμμή Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα αναστέλλονται τα δρομολόγια 2534 (αναχώρηση 21:51 από Αθήνα), 2539 (αναχώρηση 23:27 από Χαλκίδα).

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28/4


Λεωφορεία, Τρόλεϊ: Θα κυκλοφορούν με δρομολόγια Κυριακής. Για τα Τρόλεϊ, ειδικό πρόγραμμα Κυριακής (λιγότερα δρομολόγια).
Μετρό: Δρομολόγια ανά 10′ μεταξύ 9:00 – 17:00, ανά 15′ τις υπόλοιπες ώρες.
ΗΣΑΠ: Δρομολόγια ανά 12,5′
Τραμ: Δρομολόγια ανά 30′. (Ανά 15′ για το τμήμα Κασομούλη – Σύνταγμα).
Προαστιακός:
Στη γραμμή Πειραιάς – Αεροδρόμιο – Πειραιάς αναστέλλονται τα δρομολόγια 1200 (αναχώρηση 4:30 από Αθήνα), 1237 (αναχώρηση 22:50 από Αεροδρόμιο)
Στη γραμμή Αεροδρόμιο – Λιόσια – Αεροδρόμιο αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια (το αεροδρόμιο θα εξυπηρετείται από τα δρομολόγια Πειραιάς – Αεροδρόμιο – Πειραιάς)
Στη γραμμή Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς αναστέλλονται τα δρομολόγια: 1300 (αναχώρηση 5:36 από Αθήνα), 2305 (αναχώρηση 21:59 από Κιάτο)
Στη γραμμή Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα αναστέλλονται τα δρομολόγια: 11530 (αναχώρηση 5:00 από Οινόη), 1530 (αναχώρηση 4:51 από Αθήνα), 1533 (αναχώρηση 5:26 από Χαλκίδα), 1535 (αναχώρηση 6:26 από Χαλκίδα), 2534 (αναχώρηση 21:51 από Αθήνα), 2539 (αναχώρηση 23:27 από Χαλκίδα).

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 29/4
Λεωφορεία, Τρόλεϊ: Θα κυκλοφορούν με δρομολόγια Κυριακής. Για τα Τρόλεϊ, ειδικό πρόγραμμα Κυριακής (λιγότερα δρομολόγια).
Μετρό (γραμμές 2 και 3): Δρομολόγια ανά 12′ στη γραμμή 2 και ανά 10′ στη γραμμή 3.
ΗΣΑΠ: Δρομολόγια ανά 12,5′.
Τραμ: Δρομολόγια ανά 30′. (Ανά 15′ για το τμήμα Μουσών – Κασομούλη).
Προαστιακός:
Στη γραμμή Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς αναστέλλεται το δρομολόγιο 1300 (αναχώρηση 5:36 από Αθήνα)
Στη γραμμή Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα αναστέλλονται τα δρομολόγια 11530 (αναχώρηση 5:00 από Οινόη), 1530 (αναχώρηση 4:51 από Αθήνα), 1533 (αναχώρηση 5:26 από Χαλκίδα), 1535 (αναχώρηση 6:26 από Χαλκίδα)

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM