Παραμένουν στις Ένοπλες Δυνάμεις τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Παραμένουν στις Ένοπλες Δυνάμεις τα στρατιωτικά νοσοκομεία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Δεν υπάρχει κανένα σενάριο που να εξετάζει την υπαγωγή των στρατιωτικών νοσοκομείων στο ΕΣΥ, αναφέρουν στρατιωτικές πηγές μετά τα σχετικά δημοσιεύματα περί «ενσωμάτωσής» τους στο ΕΣΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Άμυνας, τα νοσοκομεία και συνολικά οι υγειονομικές υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να είναι και θα παραμείνουν ανεξάρτητες.

Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι η βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγείας στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στους απόστρατους και στις οικογένειές τους.

Στην κατεύθυνση αυτή εξετάζονται: 

  • Τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την επίλυση διαφόρων τρεχόντων προβλημάτων και την οικονομική διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των στρατιωτικών νοσοκομείων.
  • Η επένδυση σε νέο εξοπλισμό και νέες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι προσβάσιμες στα στελέχη και τους απόστρατους όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και τους λοιπούς δικαιούχους.
  • Η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών φροντίδας σε αυτούς που έχουν ανάγκη αποκατάστασης, στους χρόνια πάσχοντες και στους ηλικιωμένους, με τη βέλτιστη χρήση των διαθέσιμων πόρων.
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM