Παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονημένης Μαλτέζας δημοσιογράφου

Παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονημένης Μαλτέζας δημοσιογράφου Facebook Twitter
0

Η 36χρονη Ρωσίδα, Μαρία Εφήμοβα, η οποία αναζητούνταν με ευρωπαϊκά εντάλματα και φέρεται να είναι μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονίας της Μαλτέζας δημοσιογράφου και τα Panama Papers, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η Μαρία Εφήμοβα, πρώην τραπεζικός, παρουσιάστηκε αυθορμήτως στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου δήλωσε τα στοιχεία της και ανέφερε στους αστυνομικούς: «Πρέπει να υπάρχει κάτι σε βάρος μου».

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και διαπίστωσαν ότι, πράγματι εκκερεμούσαν δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από τις αρχές της Μάλτας, για υπεξαίρεση και απάτη, γι' αυτό και προχώρησαν στην σύλληψη της.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η δημοσιογράφος πριν την δολοφονία της, είχε κατονομάσει την Εφήμοβα ως πηγή της.

Η 36χρονη οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος διεταξε την προφυλάκιση της και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μέχρι να εξεταστεί το αίτημα έκδοσής της στη Μάλτα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM