Παραδόθηκε και ο «απόστρατος»

Παραδόθηκε και ο «απόστρατος» Facebook Twitter
0

Παραδόθηκε στην αστυνομία το πρωί, ο «απόστρατος» που ήταν ανάμεσα στους 32 για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της Χ.Α.

Ο «απόστρατος», όπως αναφέρεται από τον Ρουπακιά στις απομαγνητοφωνήσεις της Αντιτρομοκρατικής, βρισκόταν, όπως προκύπτει, στην περιοχή τις ώρες πριν από τη δολοφονία.

Είχε τηλεφωνήσει στον Ρουπακιά στις 23.31, ενώ από τις 23.34 δέχεται διαδοχικές κλήσεις από τον Ρουπακιά, καθώς και τον πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη.

Ο "απόστρατος" φέρεται ως "εγκέφαλος της δολοφονίας Φύσσα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

Ελλάδα / Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

«Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από νεοναζί» - Μητέρα 16χρονου αποκάλυψε στις Αρχές τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας «Defend Salonica» στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας 124 αρχεία συνομιλιών από το Telegram
LIFO NEWSROOM